Je nieuwe computer wordt een iPad.

 Home / Grappige Apple tips / Apple 2020: Je nieuwe computer wordt een iPad

Apple 2020: Je nieuwe computer wordt een iPad

Afgelopen jaar heeft Apple flink geïnvesteerd in hun iPad-lijn. Zo is de iPad Pro, iPad Air en 10,2-inch iPad voorzien van een update. Daarom heeft Apple maar één conclusie: je nieuwe computer wordt een iPad. 

De iPad Pro heeft het meest geavanceerde mobiele display ter wereld. Zo snel dat de meeste pc-laptops hun achterstand niet kunnen inhalen. Pro-camera's en LiDAR-scanner voor baanbrekende AR-ervaringen. De iPad kun je gebruiken met aanraking, een Apple Pencil en sinds dit jaar ook met een toetsenbord met geïntegreerd trackpad. 

Het Apple-jaar 2020 in beeld gebracht met behulp van de beste video's die Apple het afgelopen jaar heeft gepubliceerd. Tot het nieuwe jaar zie je ze nog één keer voorbijkomen; van events tot de nieuwe iPhone 12 Pro, van Shot on iPhone tot de software aankondigingen, het was weer een Appletastisch jaar. 

iPad is een waardige laptopvervanger

Volgens Apple is het duidelijk, de iPad kan prima je Windows-laptop vervangen. De veelzijdigheid van het product gooit hoge ogen en Apple wil je met onderstaande video's graag overtuigen. 

OOK INTERESSANT
Magic Keyboard voor iPad Pro, slim toetsenbord met trackpad

Het Magic Keyboard voor iPad Pro is vanaf nu te bestellen in de Online Apple Store. Deze case is voorzien van en trackpad en meer extra's! 

iPad Pro 2020

iPad Air 4e generatie

OOK INTERESSANT
Verschillen tussen iPad Air 2020 en iPad Pro 2020

In dit artikel sommen we de verschillen op tussen de iPad Pro en nieuwe iPad Air 2020. Welke heeft de beste specificaties en mogelijkheden? 

info
AuteurWesley Fabry
Datum28/12/2020 14:43
CategorieFun
Feedback Probleem melden

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)