Hoe je zonder medicatie je cholesterolgehalte kunt verlagen.

Nieuw! Ontdek Hoe Je Met Een Baanbrekende Methode Eenvoudig Je Cholesterol Naar De Veilige Waarden Kunt Verlagen - Zonder Zware Medicatie!

Als Jij Klaar Bent Om Je Cholesterol Op Een Natuurlijke Wijze Te Verlagen Zonder De Bijwerkingen Van Medicatie, Dan Is Dit De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen.

Ontdek Stap Voor Stap:

  • Hoe jij je cholesterol naar de gezonde waarden kunt verlagen - zonder volledig afhankelijk te zijn van medicatie.
  • Je totale cholesterolwaarden verlagen door het stappenplan te volgen.
  • Hoe je je slechte (LDL) cholesterol verlaagt en je goede (HDL) cholesterol op pijl brengt.
  • Hoe je bijkomende klachten kunt vermijden, zoals hoge bloeddruk, duizeligheid, oververmoeidheid en stress. En dat zonder de bijwerkingen van medicatie.
  • Hoe jij met een baanbrekende natuurlijke methode je cholesterol weer naar een laag niveau kunt brengen en jij je weer gezonder dan ooit kunt voelen!
Lees verder en ontdek mijn unieke methode waarmee jij je cholesterol kunt verlagen!
Datum:06-02-2018 
x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks
Onderwerp: Hoe je zonder medicatie je cholesterolgehalte kunt verlagen.
Cholesterol komt steeds vaker in het nieuws. Wanneer je te horen krijgt dat je zelf een te hoog cholesterolgehalte hebt, kan dit nogal beangstigend nieuws zijn.
Vooral omdat deze ''stille moordenaar'' de nummer 1 oorzaak is van vroegtijdig overlijden in Nederland. Dat klinkt misschien extreem, maar de cijfers liegen er niet om!
Hoog cholesterol is, in combinatie met hoge bloeddruk, net een tijdbom wachtend om af te gaan! Ik weet hoe belangrijk het is om SNEL actie te ondernemen om je cholesterol te verlagen, voordat het te laat is..
Wat als ik je kan vertellen dat er een simpele maar effectieve manier is om je cholesterol weer terug te krijgen naar de veilige, normale gezonde waarden zodat je niet afhankelijk bent van medicatie?
Zelfs een kleine verlaging van je totale cholesterol (wat erg makkelijk te realiseren is), kan de kans op hart- en vaatziekten drastisch verlagen!
Maar voordat we verdergaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct zelf kunt toepassen om je cholesterol naar de veilige waarden te verlagen.
Maar eerst even het volgende:

Komt het volgende je bekend voor?

  • Kortademigheid, zelfs na een lichte inspanning?
  • Hartkloppingen en druk op de borst?
  • Moeite met concentreren gedurende de dag en moeite met slapen gedurende de nacht?
  • Duizeligheid zonder duidelijke reden?
  • Last van bijwerkingen van zware voorgeschreven medicatie?
  • 's Nachts niet kunnen slapen door kloppingen in je oren of op je borst?
  • Met angst elke keer je cholesterol laten meten en bang zijn voor het resultaat?
  • Je druk maken over je gezondheid in de toekomst?
  • Kortom: je wilt weer gezond zijn en lekker in je vel zitten - zonder een te hoog cholesterolgehalte!
Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Mijn verhaal

Ik weet nog heel goed de gezondheidssituatie van Joris Schaping en zijn cholesterolgehalte van 7,9 mmol/l en een bloeddruk van 221 / 109 mmHg!
Joris was aan het werk en plotseling kreeg hij enorme steken in zijn borst, ook kon hij niet meer goed ademen. Het duurde niet lang of hij werd per ambulance opgenomen in het Scheper Ziekenhuis in Emmen.
Hij schrok zich helemaal kapot!
Hij had geen idee dat zoiets met hem kon gebeuren, want hij voelde zich altijd goed. De arts daar vertelde hem dat zijn cholesterolgehalte maar liefst 7,9 mmol/l was met een veel te hoge LDL ratio waardoor hij een erg groot risico liep op een hartinfarct en beroerte.
Voordat hij met spoed was opgenomen wist hij helemaal niet dat zijn cholesterol zo hoog was en hij wist om heel eerlijk te zijn ook niet veel af van deze ''stille moordenaar''.
Niet alleen dat, hij dacht dat het allemaal wel zou meevallen omdat hij een vrij nuchter persoon is. Totdat hij met spoed naar de intensive care was gebracht vanwege het grote risico op een atherosclerose (technische term voor aderverkalking waardoor het risico op een hartinfarct en een beroerte enorm toeneemt).
Dat geen van zijn aderen dichtgeslibd waren is nog steeds een mysterie en een godswonder. Hij moest 2 weken in het ziekenhuis blijven ter observatie en kreeg wat medicijnen mee om zijn cholesterol en bloeddruk weer naar de normale waarden te brengen.
Ook werd hij de komende 2 weken goed in de gaten gehouden omdat zijn waarden nog steeds in de gevarenzone zat.
Er werd ook uitvoerig onderzoek gedaan naar zijn ogen, omdat kleine aderen in de ogen kunnen knappen bij zijn extreem hoge bloeddruk waardoor je gezichtsvermogen ernstig aangetast kan worden.
Gelukkig kwam de cardioloog met goede nieuws dat er nog niets met zijn hart was.. "Alleen maar hoge bloeddruk en hoog cholesterol.."
Ook waren zijn ogen verder nog prima en was er (nog) geen blijvende schade aangericht. De artsen waren er van overtuigd dat er complicaties zou optreden en er moest per direct een afspraak gemaakt worden bij een specialist voor een vervolgbehandeling...

Waarom Een Te Hoog Cholesterolgehalte Zo Gevaarlijk Is!

Cholesterol is een onmisbare stof voor het lichaam, maar een teveel aan cholesterol is erg slecht voor je gezondheid. Veel mensen weten niet dat cholesterol een vetachtige stof is die je lichaam gebruikt als bouwstof. Deze stof is vooral te vinden in dierlijke en plantaardige voeding.
Maar het overgrote deel van cholesterol wordt juist door je lichaam ZELF gemaakt. Vandaar dat het aanvullen van cholesterol uit voeding helemaal niet nodig is.
Cholesterol heeft dus een positieve werking op het lichaam, maar te veel cholesterol veroorzaakt problemen. En dat laatste is juist wat er tegenwoordig vaak aan de hand is. Het is niet voor niets dat hart- en vaatziekten op nummer 1 staan bij doodsoorzaken in Nederland.
Ik HERHAAL!
Hart- en vaatziekten zijn de nummer 2 doodsoorzaak in Nederland!
Veel serieuze gezondheidsproblemen komen in eerste instantie door een TE HOOG CHOLESTEROL in het bloed! En de risico's hiervan moet je zeker niet onderschatten. Denk aan bijvoorbeeld het verhoogde risico op een beroerte, hartaanval, oxidatie en aderverkalking!
Cholesterolproblemen kunnen natuurlijk een genetische factor hebben, maar meestal heeft het meer te maken met de manier waarop we leven. Bij de diagnose van te hoog cholesterol worden vaak receptmedicijnen voorgeschreven.
Medicijnen zoals de zogenaamde ''statines''.
Dit is in een vergevorderd stadium noodzakelijk om de cholesterolwaarden weer naar een redelijk niveau te krijgen, maar het veroorzaakt ook serieuze bijwerkingen!
Wanneer er geen actie wordt ondernomen bij een te hoog cholesterol, dan kan dit steeds meer negatieve effecten gaan uitoefenen op je hart- en bloedvaten en wordt de kans op gerelateerde ziekten en problemen steeds groter.
"Het laatste wat je dus wilt is rond blijven lopen met een te hoog cholesterol"
Daarom is het erg belangrijk om je cholesterol regelmatig te laten controleren bij je huisarts. Het levensbedreigende gevaar van langdurig rondlopen met te hoog cholesterol is dat het kan leiden tot aderverkalking, dit kan leiden tot een hartaanval, beroerte of zelfs een hersenbloeding.
Als je aderen eenmaal verhard en verdikt zijn door de artherosclerose dat is het voor je cholesterol gemakkelijker om zich in de aderen vast te kleven waardoor je aderen nog MEER vernauwen en je hart steeds harder en harder moet pompen om het bloed naar alle plaatsen in je lichaam te krijgen.
Je hart staat dan als het ware altijd op het standje maximaal en kan dat niet lang volhouden!
Een hartaanval is het meest voorkomende dodelijke resultaat van langdurig rondlopen met een te hoog cholesterolgehalte!

Mogelijke Bijkomende Klachten

Naast de negatieve effecten op je hart en aderen. Kan een te hoog cholesterol ook nog verantwoordelijk zijn voor de volgende klachten:
  • Hartaanval of een beroerte. Hoog cholesterol kan leiden tot complicaties in de slagaders (atherosclerose), wat weer kan leiden tot een hartaanval, beroerte of andere complicaties.
  • Aneurysma. Hoog cholesterol kan je bloedvaten verzwakken en leiden tot verdikking, dit wordt ook wel een aneurysma genoemd. Als een aneurysma scheurt, dan is je leven in groot gevaar!
  • Hartfalen. Je hart krijgt meer moeite om bloed door je lichaam te pompen, hierdoor wordt de hartspier dikker. Uiteindelijk kan de verdikte spier zeer veel moeite hebben om voldoende bloed door je lichaam te pompen. Het gevolg kan hartfalen zijn, een van de meest voorkomende doodsoorzaken in Nederland.
  • Verzwakte en vernauwde bloedvaten in de nieren. Hierdoor bestaat de kans dat deze organen niet meer goed functioneren.
  • Verdikte, vernauwde of gescheurde bloedvaten in de ogen. Hierdoor kan het gezichtsvermogen dramatisch afnemen en kan zelfs blindheid een gevolg zijn. Het werkelijk angstaanjagende is de snelheid waarmee dit soort complicaties kunnen optreden. Er zijn gevallen bekend waarin mensen van een goed zicht naar complete blindheid gingen door langdurig rond te lopen met een te hoog cholesterolgehalte.
Je cholesterol op een natuurlijke manier verlagen is de beste manier om jezelf en je familie te beschermen voor deze schokkende potentiële consequenties.
Slechts een verlaging van 10% van je cholesterol kan het risico op coronaire hartziekte met 50% verlagen.
Het risico van een te hoog cholesterol, neemt vooral toe bij het ouder worden. MAAR te hoge cholesterolwaarden is niet een aandoening waar alleen oudere mensen mee te maken hebben.
Ook jonge mensen kunnen last krijgen van een te hoog cholesterolgehalte! Dit effect wordt versterkt door de Westerse levensstijl.

Een aantal feiten:

  • Ongeveer 1 op de 4 mensen van 30-70 jaar heeft last van een te hoog cholesterolgehalte en zijn genoodzaakt medicatie te gebruiken.
  • Statines verminderen de hoeveelheid Q10 Coenzyme in het lichaam. Waardoor je je regelmatig oververmoeid en futloos voelt.
  • Hoe hoger het cholesterolgehalte of de verhouding HDL/totaal cholesterol, des te hoger het risico op (sterfte aan) een coronaire hartziekte.
  • Statines verminderen de hoeveelheid Q10 Coenzyme in het lichaam. Waardoor je je regelmatig oververmoeid en futloos voelt.
  • Je cholesterol verlagen en onder controle houden is zeer belangrijk voor jezelf maar ook voor je familie vanwege de, soms heftige, consequenties.
Dat jij nu deze brief leest geeft aan dat jij gelukkig wel weet dat je een te hoog cholesterol hebt en dat jij daar iets aan wilt doen!
Goed! Terug naar het verhaal van Joris!

Hij was wanhopig...

Hij had echt alles geprobeerd om zijn cholesterol te verlagen naar de veilige 5,2 mmol/l en onder controle te houden. Maar niets bleek goed te werken.
Zijn totale cholesterol zat nog steeds in de gevarenzone'' van 7,1 mmol/l.
Sommige middelen en behandelingen gaven hem wel een tijdelijke verlaging, maar telkens bij het uitlezen van mijn cholesterol schrok hij zich helemaal kapot!
"Ik was bang, teleurgesteld, gefrustreerd, en wist niet meer waar ik het moest zoeken! Ik begon mij echt zorgen te maken over de consequenties van zo'n hoog cholesterolgehalte."
Het ging ook niet alleen over hem, hij wilde niet het risico lopen om ooit mijn vrouw en dochter alleen achter te moeten laten.
''Het was altijd stressen bij de dokter, zelfs mijn nachtrust had eronder te lijden…"
Hij was wanhopig en wilde alle middelen wel proberen. Hij stond op het punt om toch te kiezen voor zware medicijnen.
"Dan maar leven met de bijwerkingen... Dat is altijd beter dan mijn lichaam belasten met een te hoog cholesterolgehalte."

Toen gebeurde er iets opmerkelijks...

Joris vertelde mij dat hij op het internet aan het zoeken was en op mijn website OptimaleGezondheid.com terecht kwam. Hij heeft toen contact met mij opgenomen voor persoonlijke coaching.
Want hij was wanhopig en wilde een manier vinden om zijn cholesterol (en bloeddruk) zonder medicatie te verlagen.
Hij vertelde mij hoe moeilijk het was om goede informatie te vinden. En dat veel adviezen, middelen en zelfs cholesterol verlagende supplementen niet goed werkten.
Ook maakte hij zich erg veel zorgen over zijn gezondheid op lange termijn. Want naast een te hoog cholesterolgehalte had hij ook nog een te hoge bloeddruk.
Hetzij de twee grote veroorzakers van hart- en vaatziekten.
Hij vertelde mij wat hij tot nu toe had geleerd over hoog cholesterol en dat hij steeds vastliep op tegenstrijdige informatie van zowel artsen als diëtisten.  En hoe het kan dat je bijna geen ondersteuning krijgt om je cholesterol zonder medicatie te verlagen.
Daarnaast bestaat er ook nog ontzettend veel tegenstrijdige informatie over hoog cholesterol.
Er is namelijk een onbalans opgetreden in het lichaam.
Zie het als een ouderwetse weegschaal. Als je op de ene kant meer gewicht legt dan de andere, dan komt dit gedeelte omlaag en is de schaal uit balans. Dit is de situatie van iemand met een te hoog cholesterolgehalte.
De medicatie die doktoren voorschreven, leggen als het ware extra gewichten aan de andere zijde van de weegschaal, hierdoor komt hij een beetje meer in balans. Ons lichaam kan dan weer enigszins functioneren, maar het feit blijft dat er nu veel meer gewichten op de weegschaal liggen dan voorheen.
De oplossing is dan ook gebaseerd om juist geen extra gewichten op de schaal te leggen, maar de problemen die de weegschaal in eerste instantie uit balans hebben gebracht weg te nemen!
Een best logische benadering als je het mij vraagt.
Daarnaast zijn de meeste behandelingen alleen maar gericht om de symptomen te behandelen en te onderdrukken, maar zich nooit richten op de oorzaak, die interne onbalans in het lichaam.

Er was een onbalans opgetreden in het lichaam!

Ik besloot om Joris persoonlijk te coachen (dit was in 2010) en gingen we aan de slag om bij hem zijn cholesterol naar de veilige waarden te verlagen.
Maar ook om oververmoeidheid en hoog cholesterol aan te pakken. Want hij liep een enorm groot risico op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten.
De eerste stap was om de specifieke tekorten aan te pakken en de onbalans in zijn lichaam op te lossen.
De oorzaken van hoog cholesterol kunnen per persoon verschillen en moeten individueel worden aangepakt.
Door een specifieke combinatie van de beste natuurlijke remedies en leefstijltips is het mogelijk om je cholesterolgehalte op een natuurlijke wijze te verlagen, maar dan moet je het wel op de juiste manier en in de juiste volgorde doen!
Een waardevolle tip die ik hem gaf en welke ik graag met je wil delen is het eten van artisjokken.
Deze smaakvolle gezonde groente is rijk aan een verscheidenheid van belangrijke vitamines, mineralen, voedingsvezels en fytonutriënten die weer essentieel zijn om vrije radicalen tegen te gaan!
Nu zijn alle gezondheidsvoordelen nog niet helemaal wetenschappelijk zijn aangetoond, maar er zijn aanwijzingen zijn dat het zeker aan te bevelen is om regelmatig artisjokken te eten om je cholesterol te verlagen.
Dit was best schokkend dat zulke simpele aanpassingen en aanvullende middelen zó goed kunnen werken!Ik  merkte dat hij enorm was opgelucht omdat we eindelijk stappen gingen zetten!
Vanzelfsprekend hadden we regelmatig contact om zijn vooruitgang te meten en om ervoor te zorgen dat hij niet terugviel in oude patronen.
Veel mensen proberen van alles en nog wat maar volgen geen gestructureerd pad en staan er steeds alleen voor. Vooral dat laatste heeft bij Joris een enorm verschil gemaakt en ik was ervan overtuigd dat de resultaten zouden komen, en dat is gelukt kan ik je zeggen!

Dit was de doorbraak!

Na 2 weken was zijn totale cholesterol:
-> 4,9 mmol/l 
Zijn bloeddruk was: 
-> 158/123 mmHg! 

En na 4 weken:

Na 4 weken was zijn totale cholesterol:
-> 4,3 mmol/l
Zijn bloeddruk was:
-> 129/83 mmHg
Toen ik de eerste drastische dalingen in de waarden zag van Joris dacht ik (serieus) dat het apparaat kapot was.
Het verschil was te groot! Ik kon dit niet geloven! Hoe kon het dat deze kleine aanpassingen in zijn eet- en leefgewoonten zoveel effect hadden op zowel zijn cholesterolgehalte als bloeddruk?
Dat hij zich niet langer meer hoefde vol te proppen met medicijnen terwijl een natuurlijke methode als deze gewoon bestond?
Nog belangrijker...
Niet langer hoefde hij zich hopeloos en onmachtig te voelen over zijn cholesterolgehalte. Bij elke daling van zijn cholesterol voelde Joris zich steeds beter en beter.
Ik me fitter te voelen. Iedere dag leek ik meer energie te hebben.
In de eerste periode nadat ik hem gecoacht had schommelden de waarden een beetje, maar zijn totale cholesterol bleef mooi binnen de veilige waarden.
Hij vertelde mij hoe opgelucht hij was dat hij zich niet langer zorgen hoefde te maken over zijn gezondheid.
Voor de eerste keer weer in mijn leven had ik weer het gevoel van veiligheid en mijn gemoedsrust terug.

Maar Het Bleef Niet Bij Het Succes Van Joris

Nadat Joris een paar maanden met gezonde cholesterolwaarden en fit rondliep en helemaal gewend was geraakt aan zijn nieuwe supergezonde levensstijl, raakte ik over ditzelfde onderwerp aan de praat met een goede kennis van me.
Ze is een wat gezette vrouw, heel erg aardig, ik kende haar al jaren en om die reden viel het mij al lang niet meer op dat ze eigenlijk wat te dik was.
Maar haar gewicht was niet wat haar zorgen baarde. Het bleek dat ook ze al tijden rondliep met de zorgen en problemen van een te hoog cholesterolgehalte en bloeddruk die ik inmiddels zo goed herken!
Ik legde aan hem uit hoe Joris te werk was gegaan, maar ik merkte dat het nog niet eenvoudig was om de nadruk op de juiste details te leggen die voor hem echt het verschil maakte. Het was bijvoorbeeld niet alleen het nemen van de juiste voeding en meer bewegen, maar ook de manier om dit in te passen in je levensstijl.
Ik besloot dat het de moeite waard was hier voor mijn collega wat tijd in de stoppen. Ook zag ik in dat als ik het aan haar ook duidelijk kon maken, ik dat waarschijnlijk voor meer mensen kon doen.
Het idee van het ontwikkelen van mijn methode was geboren!
Ik ontwikkelde een eenvoudig te volgen stappenplan, wat ik voor mijn collega indeelde in dag en weekplanningen.
Hier is de uitkomst (meer hoef ik denk ik niet te zeggen):
Haar totale cholesterol daalde van 6,8 mmol/l naar 5,2 mmol/l door het volgen van het stappenplan!
Daarnaast daalde haar nuchtere bloedsuikerspiegel naar 5,1 mmol/l dankzij de natuurlijke methode.
Ik besloot om het stappenplan eerst nog te herzien en te verfijnen op basis van de feedback die ik had ontvangen.
Maar er miste nog iets..
Toen kreeg ik de geweldige tip om er een online programma aan te koppelen zodat je niet op de post hoeft te wachten en direct toegang kunt krijgen tot alle gouden adviezen om je cholesterol effectief te verlagen en de ratio's te verbeteren.
Daarin leer je alles over een gezonde leefstijl specifiek gericht om het risico op hart- en vaatziekten drastisch te verlagen.
Ik had nu iets in handen wat veel mensen kan helpen om hoog cholesterol te verlagen en het risico op hart- en vaatziekten zoveel mogelijk te verminderen.
Dit stappenplan is door de jaren heen uitgegroeid tot de “Cholesterol Omlaag Methode” en deze heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen om met de beste natuurlijke aanpassingen je cholesterol te verlagen en je complete gezondheid te verbeteren.

Er is een alternatief

Ik zie VEEL mensen allerlei medicijnen slikken. Medicijnen tegen hoge bloeddruk, cholesterol, diabetes etc. Ik zie een hele generatie denken dat alleen medicatie een optie is. Bijna iedereen heeft de boodschap meegekregen dat deze aandoeningen genetisch bepaald zijn en dat er niets aan te doen is..
Dit is niet waar!
Voor veel mensen is het een excuus om medicijngebruik goed te keuren. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar cholesterol op een natuurlijke manier verbeteren en onder controle krijgen!
Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen alternatief is.
Daarom heb ik besloten om een simpele methode te ontwikkelen om hoog cholesterol op een natuurlijke wijze te verlagen en onder controle te houden!
Een methode die eenvoudig te volgen is met duidelijke actieplannen en instructies. Het duurt niet lang of jij zal je cholesterol steeds verder zien verbeteren tot de gezonde waarden!
En het erg grote risico op hart- en vaatziekten drastisch te verminderen!
Mag ik je het volgende nog vragen?
  • Weet je niet goed hoe je op een natuurlijke wijze je cholesterol kunt verlagen?
  • Wil je niet voor de rest van je leven afhankelijk zijn van medicatie?
  • Heb je genoeg van tegenstrijdige informatie over je gezondheid?
  • Voel je je vaak vermoeid en geen energie om wat te ondernemen?
  • Heb je genoeg van problemen met je gezondheid?
  • En je gezondheid op alle vlakken verbeteren door de juiste simpele stappen te zetten?
Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot een methode die niet alleen heel effectief is om je cholesterol te verlagen, maar ook nog erg simpel en zich alleen richt op de oorzaak van hoog cholesterol weg te nemen?
Dat je toegang zou hebben tot een programma met precies de juiste stappen en in de juiste volgorde zodat je alleen nog maar met de uitvoering bezig hoeft te zijn.
Dat je je niet druk hoeft te maken over alle nadelige gevolgen van hoog cholesterol en je gemoedsrust terugkrijgt. Dat je niet langer vastzit in de gezondheidsmolen van medicatie en bijwerkingen en nog meer medicatie?
En dat je geen strikt dieet hoeft te volgen of je hele leven moet omgooien? Dan denk ik dat ik de juiste oplossing voor je heb…

Cholesterol Omlaag Methode

De meest complete totaaloplossing om je cholesterolgehalte op een natuurlijke wijze te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen. 

Hieronder een kort overzicht van de persoonlijke resultaten die je kan verwachten:

  • Het doel van het programma is dat jij je cholesterolgehalte binnen een paar weken naar de veilige waarden gaat verlagen - zodat je niet afhankelijk bent van medicatie alleen om je cholesterol op een gezond peil te houden. 
  • Je zal je totale cholesterolgehalte verlagen of op een goed peil houden door het zogenaamde HDL (goede) te verhogen en het LDL (slechte) te verlagen.
  • Door kleine aanpassingen in je voedingspatroon zal de oxidatie en inflammatie in de aderen geremd worden waardoor je een grote stap zet om hart- en vaatziekten te voorkomen. 
  • Je immuunsysteem! Hier komt het weer “je bent wat je eet”. Dit heb je waarschijnlijk al wel eens vaker gehoord, maar niets is minder waar. Wanneer jij je core versterkt zal dit over je hele lichaam doorwerken. Dit betekent minder tripjes naar de huisarts omdat je lichaam “beter functioneert”.
  • Gekte door steeds te jojoën? Herhaaldelijk lijnen en dan weer aankomen waardoor afvallen steeds moeilijker en moeilijker wordt? In het programma leer je wat te doen om jojoën tot het verleden te laten behoren!
  • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk verlagen van je cholesterol heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk).
  • Een complete verbetering in je gezondheidssituatie binnen enkele weken tijd met als gevolg meer energie en vitaliteit! 

Wat ga je leren:

  • Hoe je vandaag nog kunt beginnen met een natuurlijke effectieve methode je cholesterolgehalte naar de veilige waarden kunt verlagen.
  • Ontdek de 7 meest effectieve stappen om hoog cholesterol onder controle te krijgen en hart- en vaatziekten te voorkomen
  • De nummer #1 indicator om vast te stellen of je een vergroot risico loopt op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten en hoe dit te voorkomen.
  • Uit welke 4 basisprincipes een goede gebalanceerde hartvriendelijke maaltijd bestaat om je cholesterol met specifieke voedingstips te verbeteren.
  • Hoe je eenvoudig alle nodige vitamines, mineralen en antioxidanten binnenkrijgt om je aderen te beschermen tegen oxidatie en aderverkalking.
  • Hoe jij je leven optimaal inricht om zo lang mogelijk gezond te blijven - zonder hoog cholesterol of andere nare gezondheidsklachten zoals hoge bloeddruk, diabetes en overgewicht.
  • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je hoog cholesterol hebt. Alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
  • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar gezonde cholesterolwaarden meteen uit en kun je vandaag al de eerste stap zetten.
  • Waarom de natuurlijke aanpak steeds meer bekendheid begint te krijgen om je cholesterol te verlagen - zonder de nare bijwerkingen en lastige afspraken bij de huisarts.
  • Waarom er zoveel misverstanden bestaan over verzadigde vetten en cholesterol! En wat je kunt doen om het risico op hart- en vaatziekten drastisch te verminderen.
  • Ontdek wat jouw specifieke metingen écht betekenen voor je gezondheid.
  • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om je bloedcirculatie te verhogen. Dit zal je verbazen!
  • Het duidelijke verschil tussen "goede" en "slechte" vetten en waarom de balans tussen omega 3,6 en 9 essentieel is om je hart gezond te houden en te beschermen tegen bijvoorbeeld een hartinfarct.
  • Hoe je antioxidanten kunt gebruiken om je aderen te beschermen tegen vrije radicalen en aderblokkades.
  • Ontdek de 2 meest krachtige natuurlijke middelen om je cholesterolwaarden te verbeteren en daarmee het risico op aderverkalking drastisch kunt verlagen.
  • Wat je ABSOLUUT niet moet doen als je last hebt van hoog cholesterol. Een tipje van de sluier: het eten van grapefruits kan EXTREEM gevaarlijk zijn als je medicijnen neemt, omdat het effect van de medicijnen beïnvloed kan worden, dit kan zelfs leiden tot een hartstilstand!
  • Hoe je met behulp van 3 krachtige kruiden je ''slechte'' LDL cholesterol kunt verlagen, HDL ''goede'' te verhogen en het verminderen van Triglyceriden (VLDL) in je bloed.
  • Wat te doen tegen vermoeidheid, duizeligheid, kortademigheid en wat deze klachten zeggen over de gezondheid van je hart.
  • Waarom het zo belangrijk is om ook je triglyceriden in je bloed te verlagen omdat deze ''vetten'' je totale cholesterol verhogen en ontdek het geheim om deze omlaag te brengen.
  • Ontdek waarom medicijnen zoals statines, fibraten, en nicotinezuurderivaten gepaard gaan met forse bijwerkingen en niet de enige oplossing zijn om je cholesterol te verlagen.regels om hoog cholesterol onder controle te krijgen
  • Leer de 5 beste antistress-technieken om ervoor te zorgen dat stress je gezondheid en je cholesterol niet langer nadelig beïnvloedt. Onderzoek toont aan dat er een direct verband bestaat tussen hoog cholesterol en te veel stress (dit zal je verbazen)!
  • Hoe je alle kleine aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en herstel van hoog cholesterol vrijwel onvermijdelijk is. (Het hefboomeffect!)

Succesverhalen

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door ook mee te doen met de CHOLESTEROL OMLAAG METHODE!

Waarom de Cholesterol Omlaag Methode Wel Werkt:

De vernieuwde Cholesterol Omlaag Methode is een effectieve natuurlijke en holistische methode puur ontworpen om je cholesterol te verlagen naar de veilige waarden.
  • Hoog cholesterol op een natuurlijke manier verlagen door de onderliggende oorzaken aan te pakken;
  • Oxidatie en inflammatie in de aderen verminderen met een unieke combinatie van krachtige antioxidanten;
  • Versterken van je immuunsysteem, spijsvertering, aderen en hart;
  • Aanpakken van bijkomende klachten zoals hoge bloeddruk, vermoeidheid, bijwerkingen van medicijnen en stress;
  • Handhaven van gezonde cholesterolwaarden met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie Ben Ik Waarom Zou Je Naar Mij Luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat voor mij en andere mensen gewerkt heeft om hoog cholesterol met gezonde leefstijladviezen natuurlijk te verlagen.
Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor de Cholesterol Omlaag Methode en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.
Deze mensen hebben besloten eigen verantwoordelijkheid te nemen om op een natuurlijke manier hoog cholesterol te verlagen en onder controle te houden.
Heel logisch als je er over nadenkt!
Hoeveel artsen en specialisten hebben zoals Joris zelf meegemaakt wat het is om naar het ziekenhuis geracet te worden door de gevolgen van een te hoog cholesterolgehalte? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke methode gericht op door middel van een gezonde leefstijl je cholesterol te verlagen?
Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.
Daarbij heb ik persoonlijk meegemaakt dat artsen in plaats van het goed bestuderen van alle mogelijkheden, toch (misschien vanwege tijdsgebrek) erg gemakkelijk uitwijken naar het voorschrijven van soms ronduit zware medicatie.
Bedenk je dat een arts op een normale werkdag in zijn praktijk tientallen mensen over de vloer krijgt. Hij kan nu eenmaal niet van iedere aandoening zijn levenswerk maken, maar ik kon dit wel!
Begrijp me niet verkeerd, het is voor een arts niet eenvoudig om van ALLE verschillende gezondheidsaandoeningen en de oplossingen die ervoor ontdekt worden op de hoogte te zijn, maar ik ben van mening dat een arts dan ook niet zo snel naar zware medicatie als uitweg zou moeten kijken.
Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met verschillende klachten!
De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich constant te verdiepen in natuurlijke oplossingen.
Ook is het een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven met als primair doel om grote winsten te behalen. Jarenlang medicijnen slikken is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.
Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.
Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen openstaan voor een natuurlijke oplossing.
Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast medicijnen om je cholesterol te verlagen. En dat je nu inziet hoe belangrijk een normaal cholesterolgehalte is voor je gezondheid.
Wat je reden ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. Laten we samen aan de slag gaan om je cholesterol op een natuurlijke manier onder controle te krijgen, zodat jij je gezondheid weer terugkrijgt!

Waarom de Cholesterol Omlaag Methode Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als jij het belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter het boek en programma zit. Dat het met een dikke kaft en een ISBN nummer wordt geleverd. Dat het lijkt op een boek uit de bibliotheek.
Dat het door een professional is ontworpen en een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau heeft doorstaan. Helaas, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb me alleen gericht op de effectiviteit van de inhoud.
Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al duizenden mensen geholpen om op een natuurlijke manier hun cholesterol te verlagen. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.
Als het voor jou belangrijk is om je cholesterolgehalte op een natuurlijke manier te verlagen zonder de ernstige bijwerkingen van medicatie, dan is mijn methode geschikt voor jou.
Bedenk je hoe belangrijk je gezondheid en welzijn voor je is. En bedenk je eens hoe dit je leven zou kunnen beïnvloeden. En wat dacht je van je gezin? Je vrouw en misschien je kinderen?
Neem niet langer onnodig risico door rond te blijven lopen met een te hoog cholesterolgehalte, zelfs als je momenteel medicijnen neemt. Niet wanneer je op een effectieve natuurlijke manier je te hoge cholesterol kunt verlagen en onder controle kunt houden.

Je Krijgt Ook Nog 5 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding is meer dan genoeg om je cholesterolgehalte natuurlijk te verlagen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.
Persoonlijk denk ik dat deze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder gezondheidsklachten zoals hoog cholesterol.

Bonus 1: 30 Cholesterol Verlagende Recepten + Boodschappenlijstjes 

Laten we eerlijk zijn: het voedingspatroon dat je zou moeten volgen om je bloeddruk en cholesterol te verlagen, meer energie te hebben dan je voormogelijk zou kunnen houden is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.
Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en je helpen je cholesterol te verlagen?
Ontdek hoe je met de top 10 Superfoods en hartvriendelijke (en lekkere) recepten je cholesterol kunt verlagen en het risico op hart- en vaatziekten drastisch te verminderen. 
 

Bonus 2: Cholesterol Omlaag Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

  • Welke ''Superfoods'' van nature je cholesterol & bloeddruk verlagen- en je lichaam helpen te herstellen van deze stille moordenaar.
  • Ontdek welke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een natuurlijke manier een positieve invloed hebben op je cholesterolgehalte.
  • De ongelooflijke gezondheidsvoordelen van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren zoals olijfolie, knoflook, L-arginine, speciale fruitsoorten en nog veel meer!
  • Top 10 Superfoods rijk aan antioxidanten om vrije radicalen en oxidatie van de aderen tegen te gaan.

Bonus 3: Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

  • Welke 10 bewezen simpele technieken overmatige stress per direct verminderen.
  • Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken - en voor een verhoogd cholesterolgehalte zorgen.
  • Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van een te hoog cholesterol en hoge bloeddruk.
  • Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen / houden.
 

Bonus 4: Levenslange Updates + E-mail Coaching

  • Wanneer er een update van het programma is, heb je daar direct toegang tot in het ''leden gedeelte'' van de Cholesterol Omlaag Methode. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl zonder hoog cholesterol.
  • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
  • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Bonus 5: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Met het 4-weken programma gaan we stap voor stap je cholesterol naar de veilige waarden verlagen via een aantal ''gezonde gewoontes''.
Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".
Samenvatting van het programma:
  • Holistische, natuurlijke tips en gezonde gewoontes om je cholesterol en bloeddruk te verlagen.
  • Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
  • Alles is stap voor stap!
 

Tijdelijke Bonus: Cholesterol Omlaag Methode Gedrukte Versie

De eerste 50 personen die een bestelling plaatsen krijgen de Cholesterol Omlaag Methode Stappenplan binnen 48 uur thuis opgestuurd als gedrukt exemplaar (cursusmap). Hierin tref je alle strategieën en adviezen aan om je cholesterolgehalte op een natuurlijke wijze te verlagen.

Hieronder nog een paar succesverhalen:

Hoeveel kost de Cholesterol Omlaag Methode?

Toen ik het programma net uit had gebracht, kostte de complete Cholesterol Omlaag Methode €97,- vanwege het exclusieve 4 Weken Cholesterol Programma en Persoonlijke Email Coaching.
Maar om de ''Cholesterol Omlaag Methode'' voor iedereen beschikbaar te maken, heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!
Voor 67 euro eenmalig krijg je toegang tot de complete Cholesterol Omlaag Methode en alle bonussen (t.w.v. 303,95 euro)!
Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consult bij het programma geef heb ik besloten dat ik slechts 50 personen per keer toegang kan geven tot dit volledige pakket en actieprijs.
Meer dan 50 personen kan ik op dit moment niet toelaten, anders heb ik niet voldoende tijd om iedereen de aandacht te geven die hij of zij verdient. Ik vind het belangrijk om iedereen in het programma goed en effectief begeleid gaat worden.
Kortom, de Cholesterol Omlaag Methode is de snelste en meest effectieve manier om op een gezonde natuurlijke manier je cholesterol te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen!
Bedenk dit:
  • De Cholesterol Omlaag Methode is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.
  • De Cholesterol Omlaag Methode is goedkoper dan het nemen van medicatie op recept (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen!).
  • De Cholesterol Omlaag Methode komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan ziektekosten. Mijn methode geeft jou het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier je cholesterol te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen.
Zie het zo: deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, en talloze afspraken bij je huisarts en specialisten als je blijft rondlopen met een te hoog cholesterolgehalte.
Als jij al in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wat ik bedoel. Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.
Voor een eenmalige investering kun je het complete pakket bestellen en heb je al het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier je cholesterolgehalte te verlagen zonder de bijwerkingen van zware medicatie!

En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal vandaag gelezen hebt.
Ik begrijp het.
Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het verlagen van een te hoog cholesterolgehalte. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zult behalen. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.
Als jij de "Cholesterol Omlaag Methode" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.
Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.
Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij je cholesterolwaarden ook gaat verbeteren.
Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.
Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonussen.
Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je je geld 100% terug. Je hoeft zelfs niet eens het programma terug te sturen. Je kunt het gewoon houden.
Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoop bedrag 100% terug.
Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je geld 100% terug.
Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter de methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!
Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.
Waarom doe ik dit?
Ik weet dat de "Cholesterol Omlaag Methode" werkt! Maar ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag bij je wegnemen.

Verlaag Je Cholesterol Nu Naar De Gezonde Waarden!

Het heeft mij jarenlang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.
Je wilt toch niet langer door blijven lopen met een te hoog cholesterolgehalte?!
Ook omdat de kans op hart- en vaatziekten elke dag toeneemt als je blijft rondlopen met een te hoog cholesterol.
Je wilt toch niet voor de rest van je leven volledig afhankelijk zijn van medicatie om je cholesterol te verlagen?
Ik kan je uit de ervaring van het coachen van honderden mensen vertellen, dat is het laatste wat je wilt!
Je hoeft niet langer te leven met een te hoog cholesterolgehalte, of met de angst dat je steeds last blijft houden van hoog cholesterol met alle gevolgen van dien.
Begin vandaag nog met de "Cholesterol Omlaag Methode"en zet de eerste stap naar een gezond en vitaal leven waar je geen zorgen meer hoeft te maken over je cholesterolgehalte.
Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode. Dan raad ik je het aan om de "Cholesterol Omlaag Methode" tenminste een kans te geven.
Het kan geen kwaad, maar je kan er zoveel mee winnen!
Zie het zo: De investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van zware medicijnen, behandelingen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Wat je allemaal gaat ontvangen:

De Cholesterol Omlaag Methode Fysiek + Digitaal

De bewezen methode om snel en simpel je cholesterol naar de veilige waarden te verlagen.
Normale prijs:

€97,-

Tijdelijke Actieprijs:

€67,-

30 Cholesterol Verlagende Recepten

Overheerlijke en cholesterol verlagende recepten om je hart te beschermen en je lichaam te bombarderen met belangrijke vitamines, mineralen en voedingsstoffen.
Normale prijs:

€37,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

Cholesterol Omlaag Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

Een selectie van de beste remedies, kruiden en Superfoods om je cholesterol te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen.
Normale prijs:

€29,95

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

Ontdek hoe je meer rust in je hoofd krijgt, van stress naar voldoening gaat, en negatieve emoties onder controle krijgt om je lichaam te beschermen tegen de gevolgen van overmatig veel stress!
Normale prijs:

€57,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

Levenslange Updates + E-mail Coaching

Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang + email coaching!
Normale prijs:

€97,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

Exclusieve Bonus Het 4 Weken Clubmembers Programma!

De beste cholesterol verlagende strategieën in een uitgebreid online 4 weken programma + video's.
Normale prijs:

€89,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €303,95 waard. Die krijg jij dus GRATIS! Omdat ik zeker weet dat ze je kunnen helpen om je cholesterol natuurlijk te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen.

Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen: 
Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.
Dit is de weg die de meeste mensen bewandelen en dat betekent alleen maar de symptomen onderdrukken . Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten. 
De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat velen malen sneller omdat het een "shortcut" is naar gezonde cholesterolwaarden en een aanzienlijk lager risico op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. 
Deze weg is gebaseerd om de oorzaak aan te pakken zodat je lichaam weer in balans komt. 
Onderbouwd met mijn eigen ervaring en de ervaringen van inmiddels duizenden cursisten sinds 2010 om je cholesterol naar de veilige waarden te verlagen.
Zonder een strikt dieet, zonder allerlei moeilijke aanpassingen, maar met een manier die haalbaar is en voor de lange termijn.
Dit is de enige manier waarmee je zonder medicatie je cholesterol kunt verlagen, zelfs als je al jarenlang daar last van hebt. 
Dit is de weg die direct gaat naar een een gezond cholesterolgehalte. 
Hieronder kun je direct toegang krijgen tot deze lichamelijke transformatie. Met de Cholesterol Omlaag Methode ga je dat resultaat naar je toe trekken.  
Doe je ook mee?
Vergeet ook niet dat dit een tijdelijke bonus aanbieding is en over een paar dagen gaat de prijs omhoog en verdwijnen er een aantal bonussen. 
Daarnaast wordt het programma constant geüpdate en heb je ook nog toegang tot mijn team voor extra support! 
Je krijgt dit allemaal voor de lage introductieprijs en je wordt beschermd door onze ijzersterke 100% tevredenheidsgarantie.
Ik zou daarom zeggen: Probeer het uit en sta versteld hoe snel je je cholesterol kunt verlagen en hoe simpel het allemaal is! 
Klik hieronder op de knop om je aan te melden! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd om je cholesterolgehalte naar de veilige waarden te verlagen. 

Welke opties zijn er:

  • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft rondlopen met een te hoog cholesterol / hoge bloeddruk en het risico op complicaties zoals hart- en vaatziekten neemt elke dag toe..
  • Optie #2 (niet aanbevolen). Je blijft voor de rest van je leven medicijnen slikken met ernstige en vervelende bijwerkingen hopend dat je cholesterolgehalte onder controle blijft.
  • Optie #3 (aanbevolen). Je klikt hieronder voor de "Cholesterol Omlaag Methode" en je gaat zelf ontdekken hoe je eenvoudig en op een volledig natuurlijke manier je cholesterol kunt verlagen!
Als je voor optie 1 of 2 kiest wensen ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je nodig zult hebben.
Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier je cholesterol te verlagen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.
Per direct kun je met het programma starten, en de uitgeprinte versie heb je binnen 48 uur in huis!
Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om je cholesterol natuurlijk te verlagen en je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen.
Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij je cholesterol niet zeer snel verlaagd, dan krijg jij je geld 100% terug.

4 redenen om niet te wachten

  • Je hebt per direct toegang tot de Cholesterol Omlaag Methode;
  • Het gedrukte exemplaar (cursusmap) heb je binnen 48 uur thuis;
  • Je krijgt er tijdelijk gratis 5 Bonussen ter waarde van €303,95- bij!
  • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Tevredenheidsgarantie!
Mag ik je het volgende nog vragen?
Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap voor stap handleiding zou hebben om je cholesterol te verlagen naar de veilige gezonde waarden?
De meeste mensen hebben van ALLES geprobeerd om de cholesterol natuurlijk te verlagen. Ik heb zelf duizenden euro's uitgegeven aan allerlei producten en medicijnen toen ik te kampen had met chronische ziekte. Ik weet als geen ander wat écht werkt!
Je gaat niet alleen leren om je cholesterol natuurlijk naar de veilige waarden te verlagen. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!
Klik hieronder op de knop om de ''Cholesterol Omlaag Methode" voor de tijdelijke actieprijs te bestellen.
Twijfel niet, investeer in je gezondheid!

Klik op onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:

Ik heb met veel plezier aan de vernieuwde versie van het programma gewerkt, omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik hoop dat je gezondheid er enorm op vooruit zal gaan!
En ik hoop nog meer dat je grote stappen gaat zetten naar een gezond en lang leven! Want dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om draait.
Gezonde groet,
P.S. Zodra je onze methode hebt toegepast, zul jij resultaat boeken, dat garandeer ik je! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!
P.S.2. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar:klantenservice@optimalegezondheid.com
Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.
P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

© 2010-2016 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail:klantenservice@optimalegezondheid.com - SkypeID: optimale.gezondheid

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)