Pensionado vertrekt: ’Nederland is ziek’

60-plussers zijn klaar met Nederland: duizenden vertrekken!

Door Realpredictor
Elk jaar vertrekken zo’n tienduizend zestig-plussers uit Nederland: een aantal dat de afgelopen twintig jaar is verdubbeld. Dat schrijft De Telegraaf vandaag.

Vliegtickets steeds goedkoper

Alhoewel de dalende prijzen van vliegtickets en moderne technologie (die het makkelijker maakt contact met het thuisfront te onderhouden) de trend drijven zeggen veel ouderen ook gewoon klaar te zijn met de criminaliteit, agressie en hufterigheid in ons land.
Telegraaf bracht een bezoek aan de Emigratiebeurs in Houten en peilde daar de stemming onder de bezoekers. Volgens directeur Tom Bey vinden veel ouderen dat “egoïsme en verloedering” hoogtij vieren in ons land. “Bovendien is het hier steeds duurder. Voor 60-plussers zijn rust, veiligheid, filevrij reizen, meer waarde voor hun pensioen en spaarcenten en een hogere kwaliteit van leven erg belangrijk”, zegt Bey.

‘Nederland is ziek’

Een van de bezoekers van de beurs, Bas van Pommeren, liet op de Emigratiebeurs een vergelijkbaar geluid horen. “Ik heb hier gewoon het gevoel dat er te weinig mensen ons land binnenkomen die ook bijdragen aan de economische ontwikkeling. Nederland is eigenlijk ziek. Kijk naar hoe Marco Kroon nu van held ineens wordt verguisd”, aldus de voormalig defensiemedewerker.
Van Pommeren wil naar Hongarije vertrekken. Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, België, Scandinavië zijn andere populaire bestemmingen.
Door: Eric van den Berg
RP: Ik geef ze groot gelijk! "Niet vertrekken is langzaam verrekken!
Realpredictor | februari 12, 2018 om 6:25 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: https://wp.me/p2frGR-b8t
Reageren   Bekijk alle reacties

Reacties

Populaire posts van deze blog