GelreNieuws.

Duivense wethouder opent Dickens in de Liemers

Foto: Charles MollDUIVEN- Vrijdagavond opende de Duivense wethouder Sjef van Groningen Dickens in de Liemers met een kanonschot in de richting van Westervoort. De in authentieke kledij gestoken wethouder was niet bang voor de gevolgen maar stak wel zijn vingers in de oren voor de knal. Lees verder »

Auto botst tegen stilstaande auto in Bemmel

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkBEMMEL – Op de Teselaar in Bemmel is woensdagmiddag een auto achterop een stilstaande auto gebotst. De auto stond langs de weg geparkeerd.
Het gebeurde rond 13.10 uur. Door nog onbekende oorzaak zag de bestuurster van de auto te laat dat haar voorganger langs de weg geparkeerd stond en probeerde nog uit te wijk maar botste tegen de auto.
De automobiliste was geschrokken maar raakte niet gewond. Beide personenauto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf. De schade is aanzienlijk.

Bejaarde gepakt met hennepplantage op zolder in Arnhem

foto Politie N.O.GldARNHEM – De politie heeft maandag op twee adressen in Arnhem hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld. Daarbij werden twee arrestaties verricht en in totaal 350 hennepplanten in beslag genomen. De politie kwam de hennepteelt op het spoor onder meer na tips via Meld Misdaad Anoniem.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)