Gelukkig is het helemaal niet zo duur om je wagen met een tracker uit te rusten.
Wil jij jouw voertuig minder aantrekkelijk voor autodieven? 

Jouw auto is een aantrekkelijk goed. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend – waarom zou je hem anders gekocht hebben? Maar uiteraard is jouw auto niet alleen voor jou een aantrekkelijk object, maar ook voor anderen. Of het nu gaat om je wagen zelf of de waardevolle voorwerpen die erin liggen: steeds méér dieven zien jouw auto als een doelwit.
Volgens het Amerikaanse agentschap voor Nationale Statistieken waren er maar liefst 358.000 proces verbalen opgemaakt voor diefstallen met betrekking tot een motorvoertuig in 2016, met maar liefst 30.000 cases die niet onderzocht warden. En aangezien autodieven steeds opnieuw nieuwe manieren vinden om in jouw auto binnen te dringen, zoals de recente “pinch & park”-methode, zal dat probleem niet gauw verdwijnen.
“Maar mijn auto is uitgerust met een stuurslot en een alarm” zeg je misschien. “Ik loop geen risico.” Jammer genoeg is dat niet zo. Het is waar dat moderne beveiligingssystemen heel wat autodieven afschrikken, maar dat is tegenwoordig helaas niet meer genoeg. En er is zoveel méér dat je kan doen om je auto veilig te houden. Op het knopje van je sleutel duwen om de sloten van je wagen te vergrendelen en simpelweg wegwandelen is niet meer van deze tijd.

Nieuwe trackingsmethode die voor ieders budget geschikt is

Heel wat autoverzekeringsexperts zijn er mee eens dat de beste manier om je auto te beveilig is door een tracker te installeren en een sticker op de ruit de plakken die aangeeft dat het voertuig beveiligd werd. Bovendien moet je de binnenkant van je wagen net houden, de deuren vergrendelen, ramen toedoen en alle waardevolle voorwerpen uit het zicht bewaren.
Gelukkig is het helemaal niet zo duur om je wagen met een tracker uit te rusten.
Sommige GPS- en radiotriangulatie-oplossingen kosten tot honderden euro’s. En daar zijn de montage- en (vaak substantiële) activatie- en maandelijkse onderhoudskosten nog niet bijgerekend. Voor velen van ons zijn die onderhoudscontracten de druppel die de emmer doet overlopen. Het goede nieuws is dat enkele van onze grootste problemen opgelost worden door de opkomst van nieuwe technologieën.
Nu kan je dankzij je smartphone je eigen trackingstoestel in je wagen installeren voor slechts €30,-. En hier komt het beste deel… zonder eender welke maandelijkse kosten!

Waar gaat het over?

Het gaat over Trackr, een klein, discreet apparaatje zo graag als een munt, welke de markt revolutioneert.

Maar… hoe werkt het?

Heel gemakkelijk! Het kost minder dan vijf minuten om hem aan het werk te zetten. Je koppelt hem simpelweg aan je smartphone en downloadt de gratis applicatie, waarmee je hem te allen tijde kunt vinden.
Als dit eenmaal is gedaan, hang je hem gewoon aan je ketting,doe je hem in je portemonnee of elk ander object die je te allen tijde wilt kunnen vinden. In dit geval verstop je hem in je auto..
Nu hoef je alleen de applicatie te openen op je mobiele telefoon en je kunt op de kaart de positie van de apparaat zien. Als je je auto kwijt bent, kies je gewoon “find device“ en je zult de coördinaten krijgen van je nieuwe locatie.

Met Trackr zul je je auto altijd weer kunnen vinden.

In de volgende video zul je hem in Actie kunnen zien:

Hoeveel gaat mij dit kosten?

Je denkt waarschijnlijk dat dit apparaatje heel duur is…. nee hoor. Dit is het mooiste ervanje kunt er voor zo weinig een kopen, de prijs is ongeveer € 29. Niet slechts, gezien het feit dat je jegeen zorgen meer hoeft te maken.

Hoe koop je hem?

Dat is gemakkelijk, je kunt hem via de website kopen.
UPDATE
Nu kun je 3 eenheden kopen en er 2 gratis krijgen. Aanbieding eindigt opmaandag 24 juli 2017

Overige functies

Vergeet je vaak je portemonnee? Vergeet je waar je je auto hebt geparkeerd? Vergeet je waar je je sleutels hebt gelaten? Of wil je voorkomen dat je huisdier ontsnapt? Met Trackr kun je ook je persoonlijke bezittingen traceren; bevestig hem simpelweg aan iets dat belangrijk voor jou is of iets dat je gemakkelijk verliest, koppel het aan je Smartphone (met de Bluter-applicatie en je zult terugvinden wat je kwijt bent, zo gemakkelijk is dat!

Gedetailleerde instructies voor het gebruik van Trackr

Nu dat je je bewust bent van het potentieel van dit aparte apparaatje, willen we een korte samenvatting maken om al je twijfels weg te nemen:
  • Stap 2: Koppel Trackr aan je Smartphone (iPhone of Android) en verberg hem in je auto.
  • Stap 3: Download de app en houd altijd de locatie van je waardevolle bezittingen bij de hand.
Zo simpel is het!

Reacties

Populaire posts van deze blog