De laatste papieren edities van de Telefoongids & Gouden Gids

Papieren telefoonboek verdwijnt

donderdag 11 januari 2018
TelefoongidsDe laatste papieren edities van de Telefoongids & Gouden Gids worden dit jaar verspreid. Vanaf 2019 bestaat het telefoonboek alleen nog online. Dit heeft de uitgever DTG vandaag bekendgemaakt.
Het cassettebandje, de video, de telefooncel, het fotorolletje: zomaar een greep uit de producten die verdwenen zijn als gevolg van digitale ontwikkelingen. Aan het illustere rijtje kan het telefoonboek worden toegevoegd. Na 2018 verdwijnt de papieren editie en bestaat het telefoonboek alleen nog online. 
Online Telefoongids & Gouden GidsNatuurlijk kan de laatste papieren gids na verschijning nog gerust een paar jaar gebruikt worden, maar op den duur is hij verouderd. Op detelefoongids.nlworden wijzigingen dagelijks verwerkt dus de site is altijd actueel.
Telefonisch een nummer opvragen
Wie niet online een telefoonnummer wil of kan opzoeken, kan nog wel altijd nummerinformatielijn 1819 bellen. Aan dit nummer zijn kosten verbonden: 1 euro per minuut. 
Samenwerking DTG en SeniorWeb Om senioren te ondersteunen die nog niet weten hoe ze een telefoonnummer van een persoon of bedrijf online kunnen opzoeken, is DTG met SeniorWeb een samenwerking aangegaan. Op een speciale pagina van SeniorWeb wordt het gebruik van de online Telefoongids & Gouden Gids uitgelegd. En overal in het land kunnen mensen bij leslocaties van SeniorWeb terecht om tegen een kleine vergoeding geholpen te worden online vaardig(er) te worden. Bij de leslocaties leren mensen bijvoorbeeld hoe ze informatie op internet kunnen opzoeken.
Bekijk al het nieuws

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)