Jaarlijks komt het terug: de belastingaangifte.


Belastingaangifte: zo voordelig mogelijk

Jaarlijks komt het terug: de belastingaangifte. Wij helpen u graag uw belastingaangifte zo voordelig mogelijk te maken. De manier waarop uw belastingaangifte wordt gedaan kan soms het verschil maken tussen iets betalen of juist ontvangen. Ook kan het zijn dat door het niet goed invullen van de aangifte u later nog een aanslag krijgt. 
Onze adviseurs weten precies waar u recht op hebt en hoe u het voordeligst uitkomt. Niet alleen de uitkomst van de aangifte is voordelig, maar ook het laten uitvoeren van de aangifte. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Wij hebben natuurlijk gegevens van u nodig om de aangifte te doen. Deze stukken kunt u op verschillende manieren bij ons aanleveren.
  • U kunt deze afgeven op ons kantoor op Kampsingel 5a te Zevenaar,
  • E-mailen naar info@sfin-myburgh.nl.

Wat hebben wij nodig?

De belastingaangifte is een aangifte voor de inkomsten belasting. Hiervoor hebben wij uw jaaropgaaf nodig, maar daarnaast kan het ook nog zo zijn dat u een fiscaal partner hebt of een gift heeft ontvangen. Om voor u duidelijk te maken wat wij nodig hebben, hebben wij een checklist opgesteld.
Deze checklist voor de nodigde stukken vindt u hier: Benodigde stukken.

Bent u ondernemer?

Ook u kunt bij ons terecht! Wij delen namelijk het dak met AdFerm, een fris en modern administratiekantoor. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor de inkomstenbelasting, maar ook voor de omzetbelasting. Neem contact met ons op, of rechtstreeks met AdFerm voor informatie en een afspraak. » Algemeen nieuwsNieuws » Belastingaangifte: zo voordelig mogelijk
 On 22 januari 2018
 By 

Reacties

Populaire posts van deze blog