Lees hier de belangrijkste vernieuwingen van iOS 11.

Zo download je nu al iOS 11 (GM)

Gepost op 13-09-2017 om 10:22 door  - 1 Reactie »
iOS 11
Het duurt nog even voordat iOS 11 beschikbaar wordt. Geen geduld? Je kunt ‘m nu al downloaden.
Naar aanleiding van de keynote van gisteravond heeft Apple de Golden Master van iOS 11 beschikbaar gesteld. Dit is de laatste beta-versie, voor de release van de uiteindelijke productieversie. De verschillen tussen de Golden Master en de productieversie zijn, op een aantal bugs na, nihil. Het is dus veilig om te zeggen dat je met deze versie aan de slag kunt gaan. Dat was ten tijde van de beta’s wel anders.
Om de Golden Master op je iPhone te krijgen, moet je je aanmelden voor het beta-programma van Apple (link). Koppel je Apple ID aan dit programma en you’re good to go. Net als bij een reguliere Apple-update, is de Golden Master over-the-air te downloaden. Er komen dus geen kabeltjes of ander gedoe bij kijken.
Geen zin in eventuele bugs? Wacht dan nog even met updaten. iOS 11 wordt volgende week, op 19 september, officieel uitgebracht. Let wel: er is geen garantie dat de productieversie van iOS 11 geen fouten bevat. Heb je geduld, dan loont het om te wachten op iOS 11.1, wanneer alle kinderziektes er uit zijn gehaald.
Op zoek naar Refurbished iPhones? Check ze HIER!

Reacties

Populaire posts van deze blog