Gratis wifi op vakantie graag!

woensdag 5 september 2012
Gratis internet op vakantieVoor de meeste Nederlanders is internet op het vakantieadres noodzaak. Maar het moet wel gratis zijn. Dit blijkt uit onderzoek van beoordelingssite Zoover.
Het onderzoek werd gehouden onder 20.000 personen, verdeeld over 25 landen. De Nederlander staat niet alleen in de internetbehoefte op vakantie. Slechts 17 procent van de ondervraagden geeft aan zonder internet te kunnen op vakantie. De rest wil toegang tot internet op het vakantieadres, maar wil er liever niet voor betalen. De gratis verbinding moet overigens wel goed werken; 60 procent van de ondervraagden is weleens ontevreden over de kwaliteit van de verbinding.
Gebruik internet
Waarvoor gebruikt men internet tijdens de vakantie? De meerderheid (48 procent) wil zijn e-mail kunnen checken. Daarnaast zijn de sociale netwerken zoals Facebook en Twitter populair. 36 procent wil deze graag kunnen gebruiken in de vakantie. Ook populair zijn weersverwachtingen bekijken (29 procent), het nieuws volgen (28 procent) en uitstapjes in de buurt van het vakantieadres zoeken (15 procent).
Over ZooverOp Zoover.nl beoordelen vakantiegangers bestemmingen, accommodaties en bezienswaardigheden.

Bekijk al het nieuws

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)