Los Angeles Autoshow: de primeurs

Gepost op 22-11-2012 om 10:28 door  | 11 Reacties »
Aandachtstrekker: Lamborghini Aventador Roadster
Vertoef je volgende week toevallig aan de Amerikaanse westkust, en heb je even een dagje niets te doen? Wellicht is de LA Autoshow een optie. Maar is het wel de moeite waard? We zetten de primeurs even op een rijtje.
Veel SUV- en geëlectrificeerd spul dus dit jaar, maar voor ons is toch voornamelijk, naast de XFR-S, het Duitse spul nieuw en interessant. Het probleem van L.A. is dat al over anderhalve maand de NAIAS (Detroit) plaats vindt. De echte klappers (Corvette C7Quattroporte) blijven voor deze show bewaard.
Een ander hoogtepunt is de jaarlijkse L.A. Design Challenge, met dit jaar een hele sleep aan futuristische politiewagens.
Naast bovenstaand lijstje, zien we verder een aantal auto’s die eerder elders hun opwachting maakten, maar wel de moeite waard zijn om te bekijken, zoals de BMW i8 Spyder, de Lexus LF-LC Blue, en de Lamborghini LP560-4 Nova Gallardo Spyder.
Of Mila dit jaar weer van de partij is, betwijfelen we. Het ligt meer voor de hand datLana del Rey Ian Callum dit jaar flankeert.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)