Overstappen Hotmail naar Outlook.com

Overstappen Hotmail naar Outlook.com

Gebruikers van Hotmail kunnen nu al overstappen van Hotmail naar Outlook.com. Medio 2013 zal Hotmail vervangen gaan worden door Outlook.com, maar gebruikers van Hotmail kunnen nu al overstappen.

Het nieuws, eerder deze week, dat Microsoft gaat stoppen met Hotmail zorgde voor opschudding onder de gebruikers van Hotmail. Nu echter is gebleken dat gebruikers van Hotmail nu al over kunnen stappen naar de opvolger; Outlook.com en daar wordt dan ook massaal gebruik van gemaakt, zo blijkt. Inmiddels hebben zich ruim 2 miljoen mensen aangemeld bij Outlook.com.

Wie overstapt van Hotmail naar Outlook.com kan gewoon blijven beschikken over het e-mailadres dat gebruikt werd bij Hotmail. Natuurlijk kan men ook een nieuw e-mailadres aanmaken waarbij bijv. @hotmail.com wordt vervangen door @outlook.com. Dit gebeurt niet automatisch en wie een "origineel" @outlook.com e-mailadres wil hebben doet er verstandig aan om zich snel te registreren.

In vergelijking met Outlook.com verbleekt Hotmail.com volledig. De nieuwe interface van Outlook.com is helder, fris en eenvoudig en is bovendien helemaal gericht op eenvoudig gebruik in samenwerking met sociale media als Twitter en Facebook.

Outlook.com is geschikt voor gebruik op PC (desktop), telefoon of tablet.

Ook benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden die door Outlook.com worden geboden?
Overstappen van Hotmail naar Outlook.com kan nu al via deze website, en bovendien kan je voorlopig ook nog terugschakelen naar de "oude en vertrouwde" omgeving van Hotmail in Outlook.com.

© NieuwsUit.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)