GelreNieuws...22 oktober 2015Arrestaties voor de vernieling politiebureau in Dieren

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkDIEREN – De politie heeft vandaag een 15-jarige jongen uit de gemeente Apeldoorn aangehouden. Dinsdagmiddag werd al een 15-jarige meisje uit de gemeente Rheden aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de vernieling en poging brandstichting aan het politiebureau in Dieren aan de Hogestraat twee weken geleden. Lees verder »

Politiechef Oost-Nederland: ‘politie is er voor iedereen’

Foto: Politie.nlGELDERLAND- Stoffel Heijsman, politiechef Oost-Nederland, is tevreden over de nieuwe halfjaarcijfers. “Ik ben erg blij met de duidelijke en doorzettende daling (9%) van het aantal misdrijven en tegelijkertijd de aanhouding van meer verdachten (+5%). We blijven bijdragen aan het veiliger maken van het gebied en dat is in deze fase van de reorganisatie een hele prestatie.  Lees verder »
Fietsster gewond na aanrijding bij Wageningen

20151016192125_IMG_4668WAGENINGEN – Een fietsster is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Regentesselaan in Wageningen.
De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze zou een hoofdletsel hebben, meldt de politie.
Het ongeluk gebeurde rond 19.15 uur. De auto en de fietsster reden beiden op de Keijenbergseweg in de richting van Renkum. Toen de bestuurder van de auto rechtsaf wilde slaan bij de Regentesselaan zag deze de fietsster over het hoofd.

Reacties