Special met de auto op weg.

Nieuwe regels bij verlengen 

rijbewijs


Automobilisten tussen de 70 en 75 jaar hoeven vanaf 1 januari 2014 niet meer medisch te worden gekeurd als ze hun rijbewijs willen (...)

Winterbanden, waarom niet 

het hele jaar door?


Winterbanden zijn uitermate geschikt voor besneeuwde wegen, maar waarom zou je ze in de zomer nog vervangen? Expert Jos van der Drift (...)

Lezersvraag: verkopen 

of oprijden?


Mijn auto, een Honda Civic, is 14 jaar oud en in prima staat. Heeft 186.000 kilometer gereden. Bij 200.000 kilometer moeten waarschijnlijk (...)

Autoverzekering: hoe ouder, 

hoe duurder


Veel autoverzekeraars maken zich schuldig aan leeftijdsdiscriminatie. Ongeveer een op de drie rekent onaangekondigd een hogere premie voor (...)

Veilig de winter door


Het winterseizoen vraagt bijzondere vaardigheden van de automobilist. Gladheid, sneeuw, een laagstaande zon, mist; het zijn allemaal (...)

Slimme manieren om zuiniger 

te rijden


Ja, een auto kost geld. Zeker nu de benzineprijzen hoog staan en ook de koopkracht onder druk staat, is het goed te weten dat er genoeg (...)

De grootste gemakken

 van


de auto van nu


Vroeger was alles beter; zo af en toe komt die opmerking weer voorbij. Voor auto’s geldt juist het tegenovergestelde. De auto van nu (...)

Samen erop uit; maar wel

 comfortabel


Een dagje winkelen, een weekendje weg, even uitwaaien aan het strand, een dagje naar het museum; er is altijd wel wat te doen. En wat is (...)

Veiliger op weg


Autorijden is een onlosmakelijk verbonden met ons dagelijks leven. Even snel naar de supermarkt, een familiebezoek op zondagmiddag en (...)

Onderhoud kan

 goedkoper


Beurten overslaan is geen goed idee, maar toch kunt u besparen op het onderhoud van uw auto.

Reacties