09:58

Overcapaciteit

Europa autofabrikanten vragen 

om start-up steun van de EU

Terwijl in Duitsland, de autofabrikant om winst te vieren besmetten andere Europese fabrikanten in de crisis. Ze hebben nu aanspraak maken op de steun van de Europese Commissie om hun overcapaciteit te verminderen.
Autofabrikanten
© dpaautomakers: In Duitsland heeft de stromende winst, de rest van Europa vervolgen de fabrikant
De auto-industrie heeft bereikt in de strijd voor de Europese hulp bij het verminderen van hun overtollige capaciteit om een ​​etappe te winnen.Vertegenwoordigers van de EU-Commissie en de lidstaten vastgelegd in een gezamenlijk document met de industrie dat de industrie moeilijk is vanwege de bezuinigingen en de verzwakkende economie in veel delen van de regio onder arbeidsomstandigheden.
De gesprekken met de naam de "CARS 21" adviesgroep om deze reden een nieuwe aanpak, zoals vermeld in dit artikel. Het wordt niet verwacht dat de schuld geteisterde landen van Europa een paar jaar geleden weer slooppremie betaald om de verkoop te stimuleren. 

Industrie is gestoken in een lange tijd van crisis

De bekentenis kan de weg openen voor de Europese Commissie stappen in de bres en de industrie zorgt voor verlichting. U kunt niet rechtstreeks ingrijpen in de auto-markten in de lidstaten, maar heeft de mogelijkheid om de regulering van de industrie ontspannen, met technische samenwerking om investeringen te vergemakkelijken en de eisen voor de handel te veranderen.
Op al deze gebieden maken de kosten producent. "CARS 21" wilde om zo zoveel mogelijk stations in Europa, aldus een woordvoerder van de groep wordt nu nieuw leven ingeblazen. 
De auto-industrie kampt al maanden op de crisis zetten in de industrie op de politieke agenda. De vereniging van Europese autofabrikanten (ACEA), onder leiding van Fiat CEO Sergio Marchionne ziet de Europese Commissie de plicht heeft om te helpen bij de vermindering van de overcapaciteit. 
In Europa tot VW alle grote autofabrikanten schreef in het afgelopen jaar verliezen. Peugeot en Renault ook opgenomen in het eerste kwartaal de verkoop. Fiat en Opel ook worstelen met overcapaciteit.   
Reuters / deed
Vrees voor banen bij Opel in Bochum
De Opel-fabriek in Bochum is de angst voorVideo afspelen
Bron: ReutersIn interviews, de Opel-werknemers in Bochum moe. Ongeveer 3100 medewerkers vrezen voor hun baan, terwijl de raad van commissarissen van het denken van GM over het starten van een nieuwe renovatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)