Deze boeken maken 

de MacBook Air ultra-competitieve

Zware, logge laptops, moet niet zijn: Ultra-boeken zijn veel gemakkelijker en ook beloven een goede prestatie. Zo versloeg de nieuwste ultra Boeken in vergelijking met MacBook Air
De beste boeken in de Ultra Test
Toshiba Portege Z830-10K - 13.3 inch
Computer beeld
Toshiba Portege Z830-10K - 13,3-inch
Toshiba Ultra Boek is in een mooie behuizing van magnesium, dat een robuuste indruk maakt. Wil je surfen op het internet, moet u dankzij de UMTS-modem alleen een passend abonnement. WLAN zendt niet alleen tot 2,4, maar vijf gigahertz. De Intel Core i5-2467M-processor wordt, samen met de SSD voor een hoog werktempo. Bij het ​​werken, de batterij duurde ongeveer drie en een half uur bij het ​​bekijken van films over een uur langer. 
Processor: Intel Core i5 2467M (Sandy Bridge, 1,60 GHz) 
Processorsnelheid: 2.43 (goed) 
op wedstrijden snelheid: 4.84 (slechte ) 
Levensduur batterij: 1,98 (goed) 
Goedkeuring: (2.39) 
Sterke punten: Werken bij hoge snelheid, niet-reflecterende scherm, toetsenbord verlichting UMTS, WLAN op 2,4 GHz en vijf 
zwakke punten: Sommige kleine SSD Review: Toshiba Portege Z830-10K
Vergeleken met laptops, ze zijn erg duur - en toch ultra Boeken geleidelijk aan veroveren van de markt . Ondertussen hebben ze alle grote fabrikanten aangekondigd in het programma of in de nabije toekomst.
Wijst op de slanke dozen met voornamelijk lichte en elegante verschijning. Computer beeld kan dan ook de evaluatie van de ontwerpen van sommige apparaten van deskundigen en noten: de elegantie van een MacBook Air niet voldoet aan de concurrentie.

Wat zijn ultra-boeken?

Boeken zijn ultra dunne, lichte, stijlvolle en krachtige notebooks met Intel-processors. De chipfabrikant is gekomen met de naam "Ultra-Book" als een merk te beschermen - dunne laptops met AMD-processoren kunnen niet worden opgeroepen Ultra Book. Daarnaast heeft het bedrijf vastgestelde criteria dat sommige Ultra boeken ontmoeten '", maar niet :
Processor: De Intel geïntegreerde chips mogen niet meer dan 17 Watt hun macht om te zetten in warmte. Dergelijke processors het laatste cijfer is altijd een zeven (bijv. Core i5 2467M) en bevatten altijd de grafische chip.
ULTRA-BOEK MARKTAANDEEL IN NOTEBOOKS
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2015
- Dikte: Ultra Gevouwen Boeken kan meer dan 21 millimeter dik, het scherm is kleiner dan 14 inch (35,6 cm diagonaal), duurt het slechts 18 millimeter.
Levensduur batterij: Intel schrijft een levensduur van de batterij ten minste vijf uur voor - in de praktijk, veel apparaten niet bereiken dat merk.
- WLAN: Wi-Fi dankzij het ​​internet draadloos ultra Boeken komen.

Afmetingen en gewicht

Apple MacBook Air 13 "(MC965), gemeten op het dikste is 18 millimeter en gram, de 1341. HP Envy 14 Spectre is een echte contrast Brummer: Het is 23 cm hoog en weegt 1850 gram, maar heeft dezelfde ondanks het feit dat 14-inch grote woningen een iets groter scherm. Toshiba's ultralight Portege Z830-10K brengt alleen maar 1103 gram op de weegschaal.

Typische apparatuur

- Geheugen: Normaal ultra Boeken hebben vier gigabyte (GB) geheugen. De Samsung 530U3B-A02 biedt acht GB twee keer zo veel.
- Scherm: In de meeste modellen, ligt een 13,3-inch scherm (33,8 cm) met 1366x768 pixels. 1600x900 pixels hebben ongeveer 14-inch HP Envy Spectre en de Asus Zenbook UX31E . Apple is bereid met 1440x900 pixels op een snaar. Schermen met een glanzend oppervlak en meestal kijken briljante hebben een hoger contrast - dat is storende reflecties.
- Opslag: SSD opslag verhogen het tempo. Standaard is 120 of 240 GB. De Samsung 530U3B-A02 maakt gebruik van een 15 GB SSD als cache-server voor een conventionele harde schijf met 465 GB.
Optische Drive: Ultra-boeken zijn zo dun en klein genoeg om de vele verbindingen en het ontbreken van een dvd-station tegemoet te komen. Programma's vanaf een cd of dvd te installeren via een netwerk, zoals het optische station van uw pc of een externe USB-schijf - sommige bedrijven bieden zelfs een bijpassende ontwerp van de brander, als Apple met de MacBook Air SuperDrive .
Batterij: De test lab tot nu toe alleen overtroffen door de gerichte UX31E Zenbook Asus Intel vijf uur speelduur - maar liefst acht minuten van het afspelen van video. Na iets meer dan drie uur op de Samsung 530U3B-A02-circuit, zelfs de MacBook Air heeft alleen wat langer.
- OS: Het besturingssysteem wordt meestal Windows 7 Home Premium 64-bits versie wordt gebruikt. Apple is op eigen Mac OS X "Snow Leopard".
Aansluitingen / Accessoires: webcam, Wi-Fi en aansluitingen voor USB, microfoon en hoofdtelefoon zijn standaard - Bluetooth, een geheugenkaartslot en een HDMI-aansluiting de regel. Andere modellen bieden display port naar een externe VGA-monitor of een mini aan te sluiten.
Sommige ultra-boeken hebben een USB 3.0-connector en een Ethernet-poort. De Toshiba Portege Z830-10K heeft een speciale extra UMTS-modem.

Tempo

Boeken te bereiken met zijn ultra low-power Core-i5/i7-Prozessoren een veel hoger werktempo dan netbooks en entry-level notebooks - dankzij de ingebouwde SSD's. Programma's met een hoge geheugen vereiste om goed te werken, voor ultra-geavanceerde Games Boeken zijn te wijten aan de geïntegreerde grafische chip is normaal gesproken niet geschikt.
Met dezelfde dure luxe laptop bij te houden in een bepaald gebied. Met de Dell XPS 13 (NB 1.28) en de Acer Aspire-951-S3 2634G24iss(1.38), met hun Core i7-processors, de MacBook Air 13 "(MC965) met Core i5 (1.83) in termen van werking snelheid duidelijk superieur. Ondanks de Core i7 Asus Zenbook UX31E bereik (2.03) en Samsung's 530U3B-A02 (2.38) is niet de snelheid van het Apple-apparaat.

Werking

Fabrikanten vaak belemmeren de grote touchpad met geïntegreerde muis knoppen. Ze reageren nauwkeurig aan te raken en bieden veel ruimte voor gebaren, zoals zoom of foto's draaien inhoud van de afbeelding. Kleine touchpad en muisknoppen hebben een aparte als de Toshiba Portege modellen Z830-Z830-10K en satelliet-10J.

Rustige of storend?

Schrijf teksten, surfen op het internet - in die werken zijn zeer rustig ultra Books. Vooral de MacBook Air: Met een geluidsniveau van 0,1 sone is niet te horen in tegenstelling tot de Portege Z830-10K (0,9 Sone). Dit is Apple's juweeltje bij hoge belastingen en zeer luide gebrul van 3,8 Sone.
De Dell XPS 13 is ook te horen spelen en compute-intensieve applicaties op 0,8 Sone weinig. Echter, het warm op de ventilator uitgang van koolstofvezel dekaarde voor maximaal 40,5 graden - is normaal rond de 20 graden.
Met "online wereld", kunt u in sociale netwerken:
Computer beeld
© Computer Afbeelding
Lees meer over:
Bron: Computer afbeelding. Meer tests opcomputerbild.de
De eerste hybride-apparaten
Hybride-apparaten
Asus
Eee Pad Transformer Prime: Met de kracht van de vier kernen
Tegra 3-chip en Android 4.0: De nieuwste technologie is op dit moment in de Eee Pad Transformer-president van Asus. Prime met een hoogte van 8,3 mm en een gewicht van 586 g van een dun en licht tablet. De afzonderlijk verkocht toetsenbord maakt de transformator op een laptop met sensationele levensduur van de batterij: Tot 18 uur dankzij de hybriden van de gedokt bereikbaarheid door een gesprek met een acculading.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschijnlijk reuzenteek gevonden in Drenthe,

Waar blijven fruitvliegjes?

iPhone 15 (Pro)